top of page
  • paxpacisdr

AZ IDŐK ANNÁL IS SOKKAL, DE SOKKAL GONOSZABBAK, MINT AMIT SEJTÜNK, ÉRZÜNK VAGY GONDOLUNK

AZ IDŐK ANNÁL IS SOKKAL, DE SOKKAL GONOSZABBAK, MINT AMIT SEJTÜNK, ÉRZÜNK VAGY GONDOLUNK

Éppen ezért ne legyetek meggondolatlanok, hanem értsétek meg, mi az Úr akarata - Efézus 5,16-17


Mindennek ellenére, mindezzel együtt üdvösséges és szívünkbe Isten békességét beoltó böjtidőt kívánunk.


BÉKESSÉG ISTENTŐL

Nincs nyugalom, nincs nyugalom, - a szív, Amíg ver, mindörökre nyugtalan. De mindörökké nyughatatlanul, Istentől mégis Békessége van. Nyugalma nincs, de Békessége van. Békesség Istentől.


Nincs nyugalom, nincs nyugalom, - vihar, Örök hullámzás a víz felszíne. De lent a mélyben háborítlanul Pihen a tenger s az ember szíve, Hadd hullámozzék a víz felszíne. Békesség Istentől.


Nincs nyugalom, nincs nyugalom, - s ez a Nyugtalanság, mint a járvány, ragad. Te sugarazd szét békességedet És szóval, kézfogással másnak add. Az Isten Békessége is ragad. Békesség Istentől.

Reggel mondd, délben mondd és este mondd A Feltámadott első, szép szavát. És ragyogóbbá lesz a reggeled És csillaghímesebb az éjszakád. És békességesebb az éjszakád. Békesség Istentől.


Békesség Istentől: mi így köszönjünk, Hogy köszöntésünkben lélek legyen - Vihartépett fák - ágainkon mégis Vadgalamb búg és Békesség terem. Békesség: köszöntésünk ez legyen. Békesség Istentől.

Reményik Sándor


Fáradozzatok annak a városnak a jólétén, ahová fogságba vittelek titeket, és imádkozzatok érte az Úrhoz, mert annak a jólététől függ a ti jólétetek is - Jeremiás 29,7

Imádkozzatok azokért, akik üldöznek titeket, hogy így mennyei Atyátoknak fiai legyetek, mert ő felhozza napját gonoszokra és jókra - Máté 5,44-45

Böjtidőben tisztelettel hívom Önt, Téged erőgyűjtő csendességre, életünk Isten előtti mérlegelésére. Ezért küldöm e böjti összeállítást abban a reményben, hogy legalább egy mondat a 10 ezerből talán elindítja az Olvasóban a személyes tovább gondolást. Remény és életújító böjtöt kívánok Mindenkinek.

1. Sanghaiban megjelent a Hol volt Isten?- Hol volt Allah? című cikk, elsőként ezt osztanánk meg Önnel, Veled angolul, ha lehetséges lesz. Jelezzük kínai és magyar elérhetőségének weboldali címét.

2. Megemlékezünk a már eddig is nagy szüretelést okozó 2023. év három elvitt, hazavitt kárpát-hazai kiválóságáról, megadva emlékező írásunk web-elérhetőségét.

3. Megosztjuk Olvasóinkkal böjtköszöntő írásainkat.

收件人:英文版公共邮箱 主 题:Re: Where was God - where was Allah? Catastrophe philosophy in the history of thought in Europe and our christian faith Here is the link to your article:

收件人:英文版公共邮箱 Tisztelt Olvasók, ez a cikk ma jelent meg a sanghaji Kínai Keresztény Napilap online felületén HOL VOLT ISTEN - HOL VOLT ALLAH? címmel, angolul. A cikk olvasását valakik blokkolják. Ezért magyar hozzáférését ajánljuk az érdeklődők figyelmébe: https://felvidek.ma/.../hol-volt-isten-hol-volt-allah.../ 主 题:Re: Where was God - where was Allah? Catastrophe philosophy in the history of thought in Europe and our christian faith Here is the link to your article:

Sajnálatos módon valakik blokkolják a cikk elérését. egyszer sikerült megnyitni, azóta nem. Így a cikknek az itthon készült fordítását adjuk meg, amitől a kínai változat helyenként eltér. Szíves megértésüket kérjük, köszönjük.TELJES BÖJTI ANYAG ITT OLVASHATÓ:

1 view0 comments

Comments


bottom of page